Мілевський закрив питання найдорожчого гравця в історії України: думки Артема і Реброва повністю співпали

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2564
2 голоси
Мілевський закрив питання найдорожчого гравця в історії України: думки Артема і Реброва повністю співпали
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Колишній нападник Динамо та національної збірної України Артем Мілевський став на захист вінгера Челсі Михайла Мудрика напередодні старту синьо-жовтих на Євро-2024.

Ексфорвард Динамо та збірної України Артем Мілевський в інтерв’ю сайту «Збірна» висловив підтримку вінгеру Челсі Михайлу Мудрику напередодні старту головної команди країни на Євро-2024.

«Я читав інтерв'ю Сергія Станіславовича [Реброва], де він говорив, що не вважає, що Мудрик провів поганий сезон у Челсі. Я з ним погоджуся. Мудрик що, повинен як Артем Довбик – 24 голи за сезон забивати?».

Мілевський продовжує вірити, що з часом Мудрик краще розкриється в АПЛ.

«Дуже багато хейту й очікувань від Міші. Це зрозуміло, він десятий номер Челсі, а не як я – граю в ФК IGNIS, але давайте дамо Мудрику час. Трохи почекаємо і все буде добре», – сказав Мілевський.

  • Зазначимо, що в минулому сезоні Мудрик провів 41 матч за Челсі, забив сім голів та віддав дві результативні передачі;
  • Гравець перебрався до лав синіх взимку 2023 року з Шахтаря за 70+30 мільйонів Євро, ставши найдорожчим гравцем в історії вітчизняного футболу;
  • Україна проведе свій перший матч на Євро-2024 вже у понеділок, 17 червня, проти Румунії. Поєдинок розпочнеться о 16:00 за Києвом;
  • Також в одному квартеті з нашою командою зіграють Словаччина та Бельгія.