Мудрик провалив сезон у Челсі? Ребров дав безапеляційну відповідь і сказав все, що він думає про Михайла

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
410
2 голоси
Мудрик провалив сезон у Челсі? Ребров дав безапеляційну відповідь і сказав все, що він думає про Михайла
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров проаналізував перший повноцінний сезон вінгера Челсі Михайла Мудрика в АПЛ. Спеціаліст залишився задоволеним виступами гравця.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров відповів, чи вважає провальним перший повноцінний сезон вінгера Михайла Мудрика в Челсі.

На думку коуча, не варто поспішати з висновками.

«Хто вирішує, найкращий чи не найкращий сезон? Я вважаю, це перший сезон Михайла у Прем’єр-лізі. Я пам’ятаю свій перший сезон. Це завжди важко – переходити до такого чемпіонату, до команди такого рівня як Челсі. Там дуже велика конкуренція».

Особисто Ребров залишився задоволеним виступами Мудрика.

«Я вважаю, особливо, у другій частині сезону тренер довіряв Михайлу, він дуже гарно себе зарекомендував і грав на дуже високому рівні, що дуже важливо для збірної».

Наставник висловив сподівання, що Мудрик тільки зростатиме під керівництвом нового головного тренера Енцо Марески.

«Він отримав практику, він більше грав і я не вважаю, що цей сезон для Михайла був не дуже вдалий. Я тільки бажаю йому в наступному сезоні з іншим тренером ще більше прогресувати, що, як я і казав, дуже важливо для нашої збірної», – сказав Ребров для YouTube-каналу «Анна Реброва».

  • Мудрик у сезоні 2023/24 провів за Челсі 41 поєдинок у яких забив сім голів та віддав дві результативні передачі;
  • Ребров в АПЛ виступав за Тоттенгем (2000-2003, 72 матчі, 16 голів, вісім асистів), також він грав у Чемпіоншипі у складі Вест Гема (2004-2005, 32 матчі, два голи, два асисти).