Циганик не помилився: в Англії виокремили футболіста збірної України, який повинен запалити на Євро-2024

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2334
3 голоси
Циганик не помилився: в Англії виокремили футболіста збірної України, який повинен запалити на Євро-2024
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Журналісти популярного видання talkSPORT пророкують успіх вінгеру Челсі та національної збірної України Михайлу Мудрику на чемпіонаті Європи-2024.

Нещодавно український журналіст Ігор Циганик заявив, що на Євро-2024 у складі збірної України добре себе має проявити Михайло Мудрик.

У виданні talkSPORT буквально повторили тези Циганика, виокремивши серед синьо-жовтих перед стартом континентальної першості саме Мудрика.

«У складі збірної України багато талантів, однак Євро-2024 може стати для Мудрика тим турніром, на якому він вибухне, попри труднощі, з якими він зіткнувся після переходу до Челсі».

Вони нагадали, що його гол у ворота Ісландії (2:1) вивів команду на форум.

«Саме гол 23-річного футболіста на початку цього року відправив Україну на турнір, що збіглося зі сплеском його виступів».

Експерти пояснили, чому Мудрик може стати відкриттям Євро-2024.

«Мудрик продемонстрував ознаки свого потенціалу в останні місяці правління Маурісіо Почеттіно перед струсом мозку. Потрапляння до плей-оф в ролі аутсайдера, подібно до Ліги чемпіонів-2022/23, де він заявив про себе в складі Шахтаря, могло б стати для нього ідеальним варіантом», – йдеться у статті.

  • Зазначимо, що Україна стартує на Євро-2024 17 червня матчем проти Румунії. Також в цій групі виступатимуть Словаччина та Бельгія;
  • 11 червня синьо-жовті проведуть останній товариський матч напередодні турніру проти Молдови в гостях. Старт поєдинку – о 19:00 за Києвом.