Збірна Блохіна чи збірна Реброва: ексзірка Шахтаря з гучним прізвищем відверто обрав кращу команду України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
194
2 голоси
Збірна Блохіна чи збірна Реброва: ексзірка Шахтаря з гучним прізвищем відверто обрав кращу команду України
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Колишній півзахисник Шахтаря Маріуш Левандовський порівняв національні збірні України зразка 2006 та 2024 років. Він вважає, що нинішнє покоління не поступається легендам.

Ексхавбек Шахтаря Маріуш Левандовський в інтерв’ю сайту «Збірна» порівняв збірні України зразка 2006 та 2024 років.

Він вважає, що нинішнє покоління, яке очолює Сергій Ребров, не поступається легендам, що під керівництвом Олега Блохіна дісталися 1/4 фіналу чемпіонату світу-2006.

«Нинішня збірна України з Артемом Довбиком, Михайлом Мудриком, Віктором Циганковим не гірша за команду, в якій грали Андрій Шевченко, Сергій Ребров та Олександр Шовковський. Ця збірна має все для того, щоб продемонструвати не гірші результати».

Експерт підкреслив, що зірки сьогодення мають усі можливості навіть перевершити досягнення попередників.

«Нинішнє покоління повинно дати на Євро такий результат, щоб потім вони коли вони постаріють було про що розповідати дітям і онукам», – сказав Левандовський.

  • Зазначимо, що збірна України вже 17 червня матчем проти Румунії стартує на Євро-2024. Також в цьому квартеті виступатимуть Словаччина та Бельгія;
  • 11 червня синьо-жовті проведуть останній товариський поєдинок напередодні форуму проти Молдови;
  • Левандовський виступав за Шахтар з 2001 по 2010 рр. (275 матчів, 30 голів, 15 асистів). Також в Україні він захищав кольори Севастополя з 2010 по 2013 рр. (81 матч, 14 голів, три результативні передачі);
  • За збірну Польщі він провів 66 матчів, забивши шість голів.