У футболістів з УПЛ немає шансу потрапити в збірну України? Ребров пояснив, хто гратиме в національній команді

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
266
2 голоси
У футболістів з УПЛ немає шансу потрапити в збірну України? Ребров пояснив, хто гратиме в національній команді
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров пояснив, за яким принципом підбирає футболістів до головної команди країни. Коуч тримає баланс між легіонерами та гравцями з УПЛ.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів, як підбирає гравців до своєї команди. Він заявив, що не відводить особливе місце легіонерам.

«Я не можу сказати, що кістяк – це легіонери. Дуже багато в збірній гравців з чемпіонату України. Я вважаю, це показує, що у нас високий рівень чемпіонату, якщо майже пів команди, іноді більше грають в чемпіонаті України».

За словами спеціаліста, він готовий дати можливість проявити себе усім українським футболістам.

«Як на мене, це дуже важливо для українських гравців. Ми не тільки даємо шанс «іноземцям», є великий шанс у «українських» гравців потрапити в лави національної збірної. Я ніколи не розділяв футболістів на «гравців в Україні» і «гравців, які виїхали в інші клуби за кордоном».

Нині він задоволений балансом в команді.

«Усі мають шанс і я дуже задоволений, що зараз у нас в команді є баланс, футболісти розуміють, що вони можуть потрапити в основну обійму тільки завдяки своїй праці», – сказав Ребров для YouTube-каналу «Анна Реброва».

  • Зазначимо, що вже 17 червня збірна України стартує на Євро-2024 матчем проти Румунії. Також у нашій групі зіграють Словаччина та Бельгія;
  • Напередодні синьо-жовті провели товариський матч проти Німеччини (0:0). До початку континентальної першості підопічні Реброва ще зіграють спаринги з Польщею (7 червня) та Молдовою (11 червня).