Ребров виніс вердикт збірній України за гру з Німеччиною: як головний тренер відреагував на матч з топкомандою

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
644
2 голоси
Ребров виніс вердикт збірній України за гру з Німеччиною: як головний тренер відреагував на матч з топкомандою
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував нічию своїх підопічних проти Німеччини (0:0) у товариському поєдинку.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров висловився після нічиєї синьо-жовтих з Німеччиною (0:0) у товариській грі.

За його словами, ця зустріч була важливою для його команди у контексті підготовки до Євро-2024.

«Головна мета – підготуватися до Євро. Ця гра була корисною для обох збірних. На жаль, зараз гравці не готові на сто відсотків, але в нас попереду майже два тижні на підготовку».

Ребров підкреслив, що матч показав готовність України грати із топкомандами.

«Я побачив велике бажання у футболістів, що дуже важливо, велике бажання в команди грати на оборону. На жаль, нам довелося багато оборонятися. Але сьогодні була команда, яка розуміла, внаслідок чого ми можемо грати на рівні збірної Німеччини», – наводить слова Реброва пресслужба УАФ.

  • Зазначимо, що напередодні Євро-2024 Україна проведе ще два товариських матчі: з Польщею (7 червня) та Молдовою (11 червня);
  • На континентальній першості підопічні Реброва стартують 17 червня матчем проти Румунії. Також разом з нами у квартеті виступатимуть Словаччина та Бельгія.