«Я не впевнений, що він буде основним»: Сабо підписав жорсткий вирок нинішньому найдорожчому гравцю України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1743
4 голоси
«Я не впевнений, що він буде основним»: Сабо підписав жорсткий вирок нинішньому найдорожчому гравцю України
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Колишній головний тренер Динамо та національної збірної України Йожеф Сабо сумнівається, що захисник Арсеналу Олександр Зінченко буде основним в команді Сергія Реброва на Євро-2024.

Колишній головний тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо в інтерв’ю сайту «Український футбол» висловив невпевненість у тому, що оборонець Арсеналу Олександр Зінченко буде основним гравцем синьо-жовтих на Євро-2024.

Футболіст розчаровує експерта своїми виступами за Арсенал.

«Мене дуже часто запитують про Зінченка. Він хороший, технічний футболіст, але без відбору, мало б'є по воротах і не забивний! Тому він зараз і не грає в Арсеналі, Артета зрозумів, що припустився помилки, підписавши Зінченка. Де він буде в новому сезоні поки незрозуміло».

На думку Сабо, в збірній України є достатньо талантів й окрім Зінченка.

«Я навіть не впевнений, що Зінченко буде основним у збірній України. У нас середня лінія і без нього непогана. Михайло Мудрик обов'язково гратиме, його навчили в Челсі відходити назад і відбирати. Він уже зовсім по-іншому грає, а не так, як у Шахтарі», – сказав Сабо.

  • Зазначимо, що Зінченко в минулому сезоні провів за Арсенал 35 матчів, у яких забив один гол та оформив два асисти. При цьому він залишається найдорожчим українським футболістом;
  • На Євро-2024 Україна стартує 17 червня матчем проти Румунії. Також у квартеті разом з підопічними Сергія Реброва виступатимуть Словаччина та Бельгія.