«Що вміє Мудрик, окрім того, що він олімпійський спринтер?»: легенда Ліверпуля не на жарт розніс українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
374
0 голосів
«Що вміє Мудрик, окрім того, що він олімпійський спринтер?»: легенда Ліверпуля не на жарт розніс українця
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Легенда Ліверпуля Стів Нікол розкритикував українського вінгера Челсі Михайла Мудрика після домашнього матчу проти Вулвергемптона (2:4) у рамках 23-го туру чемпіонату Англії.

Колишній захисник Ліверпуля Стів Нікол висловив сумніви у наявності високого ігрового інтелекту у вінгера Челсі Михайла Мудрика після поєдинку із Вулвергемптоном (2:4) у 23-му турі АПЛ, незважаючи, що він зробив асист.

«Деякі гравці не мають великого футбольного розуму, як, наприклад, Мудрик. У відкритій грі з великою кількістю простору, з тим темпом, який він має, він, мабуть, матиме добрий вигляд. Але з точки зору футбольного мозку? Чи справді він у нього є? Не схоже».

Експерт вважає, що українець не дає жодної якості своїй нинішній команді та не допомагає їй.

«Хтось може мені розповісти, чим займається Мудрик? Окрім того, що він олімпійський спринтер, у футбольному плані, що він вміє? Він не забиває голів, які у нього гольові передачі? Дриблінг у нього хороший? Ні. Чи вміє він підключатись? Ні. Що він робить?», – заявив Нікол у коментарі ESPN FC.

  • Зазначимо, що Мудрик в цьому сезоні забив чотири голи та віддав дві результативні передачі у складі Челсі у 25 матчах;
  • Сині після поразки від «вовків» опинилися на 11-му місці у турнірній таблиці АПЛ. В активі команди 31 очко;
  • Наступну гру Челсі проведе 7 лютого в гостях проти Астон Вілли у рамках повторної зустрічі 1/16 фіналу Кубка Англії;
  • Нікол виступав за Ліверпуль із 1981 по 1995 рр. (455 матчів, 45 голів).