«Я бачу зміни в ньому»: тренер Сандерленда відреагував на гол Русина, назвавши себе «батьком» українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
414
0 голосів
«Я бачу зміни в ньому»: тренер Сандерленда відреагував на гол Русина, назвавши себе «батьком» українця
Назарій Русин. Фото: Google
Головний тренер Сандерленда Майкл Біл прокоментував гру українського форварда Назарія Русина у матчі 30-го туру англійського Чемпіоншипа з Мідлсбро (1:1), у якому екснападник Зорі відзначився голом.

Сьогодні, 4 лютого, Назарій Русин своїм точним ударом приніс Сандерленду нічию у поєдинку з Мідлсбро (1:1).

▶️ Відео голу Назарія Русина дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Майкл Біл оцінив адаптацію українця в Англії, заявивши, що нападнику потрібно швидше оволодіти мовою.

«Як батько, я бачу зміни в ньому. У різних частинах Великої Британії життя різне, а він узагалі приїхав із країни, де війна, і був без дружини та дитини. Тепер вони до нього приєдналися, і для нього це дуже добре. 

Чим кращою у нього буде англійська, тим швидше він налагодить взаємодію з одноклубниками. Щодо його роботи на полі, у мене взагалі немає жодних зауважень».

Фахівець залишився задоволений відповіддю своєї команди на пропущений гол, яка зуміла відігратися зусиллями Русина, та зізнався, що його підопічні мали забивати ще.

«Я думаю, що наша реакція була фантастичною – ми пішли й забили гол, а потім я подумав, що з одним або двома моментами, які в нас були, особливо з Кларком, який проходив зліва, можливо, нам варто було досягти більшого», – цитує тренера Сhroniclelive.

  • Після 30 турів Сандерленд має в активі 44 бали і посідає восьму сходинку в турнірній таблиці Чемпіоншипа.
  • У наступному турі «чорні коти» вдома прийматимуть Плімут. Поєдинок заплановано на 10 лютого. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Назарій Русин в поточному сезоні зіграв за Сандерленд (включно з молодіжною командою) 18 поєдинків в усіх офіційних турнірах, забив п'ять голів та віддав дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у два мільйони євро.