Арсенал – Ліверпуль: Артета пояснив, чому замінив Зінченка після першого тайму

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
478
0 голосів
Арсенал – Ліверпуль: Артета пояснив, чому замінив Зінченка після першого тайму
Олександр Зінченко (ліворуч). Фото: Google
Головний тренер лондонського Арсенала Мікель Артета, коментуючи перемогу над Ліверпулем в 23-му турі АПЛ (3:1), пояснив і заміну в перерві українського захисника Олександра Зінченка. Причина – рецидив старого пошкодження.

Найгірші припущення підтвердилися. Мова про несподівану заміну Олександра Зінченка в перерві поєдинку 23-го туру англійської Прем'єр-ліги між Арсеналом та Ліверпулем (3:1).

Претензій до гри українця наставник «гармашів» не мав, причиною став дискомфорт у нозі нашого співвітчизника. Артета повідомив що замінив Зінченка через повторну травму гомілки.

«Щодо [стану Зінченка] ми не знаємо. Він знову щось відчув у гомілці, і нам довелося його замінити», – цитує іспанця портал football.london.

▶️  Відео всіх голів у матчі Арсенал – Ліверпуль дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після перемоги над Ліверпулем у 23-му турі Арсенал потіснив з другої сходинки Манчестер Сіті. У «канонірів» нині 49 очок. Відставання від червоних, які зберігають лідерство, становить два пункти.
  • У наступному турі на Арсенал очікує лондонське дербі проти Вест Хема. Поєдинок заплановано на 11 лютого. Початок гри о 16:00.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.