Мудрик викликав фана Челсі на дуель, поставивши на кін 10 тисяч фунтів: Михайлу порадили звернутись до психолога

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4636
0 голосів
Мудрик викликав фана Челсі на дуель, поставивши на кін 10 тисяч фунтів: Михайлу порадили звернутись до психолога
Михайло Мудрик. Колаж: Sport-express.ua
Спортивний лікар Дмитро Бабелюк знайшов у мережі вогняну і водночас безглузду переписку вінгера Челсі Михайла Мудрика з одним із фанатів синіх та порадив гравцю звернутися до фахівця. І йдеться не про юриста.

Остапа, даруйте, Михайла понесло…

Вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик втомився слухати і читати критику від фанатів синіх на свою адресу, навіть, після його асисту в матчі з Вулверхемптоном.

Українець не вигадав нічого кращого, як замість стриматися після чергової провокації в мережі, відповісти одному зі своїх хейтерів у досить грубій формі.

Переписка Михайла та якогось неідентифікованого фаната потрапила до мережі.

Дописувач тролив Мудрика за погану реалізацію, і українець запропонував йому зіграти один на один за 10 тисяч фунтів стерлінгів. Мовляв, щоб показати особисто хейтеру всю свою міць та техніку.

Переписку побачив та фахово прокоментував лікар Дмитро Бабелюк.

«Найміть вже йому хтось психолога. Мудрик зарубився з рандомним фанатом Челсі у Instagram і запропонував йому зіграти 1 на 1 за 10 000 фунтів. 

Скільки ж всього пішло не так у всьому цьому переході до Челсі», – написав Бабелюк у своєму телеграм-каналі.

Після поразки від Вулверхемптона (2:4) в 23-му турі АПЛ Челсі посідає 11-ту сходинку у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі Мудрик і Ко на виїзді зіграють проти Крістал Пелес. Поєдинок заплановано на 12 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.