«Хочу, щоб Мудрик став зіркою»: англійський коментатор встав на захист українця через постійну критику вінгера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
425
0 голосів
«Хочу, щоб Мудрик став зіркою»: англійський коментатор встав на захист українця через постійну критику вінгера
Михайло Мудрик. Фото: Google
Англійський коментатор Пітер Друрі висловив свою думку щодо гри українського вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика та став на захист колишнього футболіста Шахтаря перед критикою вболівальників.

Михайло Мудрик, хоч і потрапив до престижного рейтингу серед гравців АПЛ, але постійно потерпає від негативу з боку фанів Челсі.

Пітер Друрі у виступі на телепередачі The Byline висловив свою підтримку нашому співвітчизнику.

«Я все ще хочу, щоб Мудрик став зіркою, і я знаю, що знайдуться люди, які зараз почнуть закочувати очі і таке інше. 

Треба розуміти, що це дуже молодий гравець, який приїхав з однієї футбольної культури до іншої, з однієї, до речі, дуже неблагополучної країни до нашої. У цієї людини є сім'я та проблеми».

Коментатор закликав фанатів синіх дати півзахисникові більше часу на адаптацію у складі лондонців.

«Я дуже сподіваюся, що вболівальники Челсі зможуть знайти в собі сили дати йому набагато більше послаблень, навіть у найближчі місяці, тому що в його випадку може пройти два-три роки, перш ніж ми побачимо віддачу. 

Мудрик явно приголомшливий спортсмен, у нього дуже гарні наміри і правильна мотивація, він хоче досягти успіху, і я майже впевнений, що згодом він зможе стати видатною зіркою».

Фахівець вважає, що корисно для гравця було б піти в оренду та визнає, що сьогодні українець не готовий показувати гру, якої від нього чекають.

«Найкращою ідеєю було б залишити його в оренді в Шахтарі до кінця минулого року, а згодом, можливо, знову відправити його в оренду цього року. 

Він просто не готовий, і його розвитку не сприяє те, що він грає час від часу, коли він ще не досягнув потрібного рівня», – сказав Друрі.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні має 23 виходи на поле. Українець забив чотири гола та віддав результативну передачу.
  • Контракт вінгера з синіми розрахований до 30 червня 2031 року.
  • Наступний матч Челсі проведе 31 січня на виїзді проти Ліверпуля в рамках АПЛ.