Чемпіон світу благає Почеттіно покарати Мудрика: культовий захисник Челсі придумав особливий план

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2448
0 голосів
Чемпіон світу благає Почеттіно покарати Мудрика: культовий захисник Челсі придумав особливий план
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній захисник Челсі Франк Лебеф виступив із критикою на адресу українського 23-річного вінгера синіх Михайла Мудрика після домашнього матчу-відповіді проти Мідлсбро (6:1) в рамках 1/2 фіналу Кубка англійської ліги.

Ексзахисник Челсі Франк Лебеф підтримав свого колишнього одноклубника Крейга Берлі, який виступив із критикою на адресу вінгера Михайла Мудрика після гри із Мідлсбро (6:1) у півфіналі Кубка ліги.

«Згоден з Крейгом, Мудрик має сісти на лаву запасних у наступному матчі. Челсі слід посилити зону півзахисту. Я поставив би Конора Галлахера замість Ноні Мадуеке і, можливо, спробував би бути сильнішим в обороні та грати на переходах за допомогою Коула Палмера, Рахіма Стерлінга та Армандо Брої».

Також Лебеф оцінив перспективи Мудрика та його англійського партнера Мадуеке.

«Мадуеке – хороший гравець, але він грає на інстинктах, а не обмірковує гру, як це робить Мудрик. Вони талановиті гравці на майбутнє з добрими навичками, але зараз вони далекі від того, що ми від них очікуємо», – наводить слова Лебефа Metro.

  • Лебеф виступав за Челсі з 1996 по 2001 рік: 203 матчі, 24 голи. Також у його активі 50 матчів у складі національної збірної Франції у період з 1995 по 2000 рр., у яких він відзначився одним голом та чотирма асистами. Із синіми він виграв ЧС-1998 та Євро-2000;
  • Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 22 матчі: чотири голи, одна результативна передача;
  • У фіналі Кубка ліги лондонці протистоятимуть Ліверпулю. Ця гра пройде 25 лютого;
  • Найближчий матч Челсі зіграє 26 січня. Підопічні Маурісіо Почеттіно вдома приймуть Астон Віллу в 1/16 фіналу Кубка Англії.