Русин гратиме в АПЛ? Головний тренер Сандерленда зробив оптимістичну заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
462
0 голосів
Русин гратиме в АПЛ? Головний тренер Сандерленда зробив оптимістичну заяву
Назарій Русин. Фото: ФК Сандерленд
Головний тренер Сандерленда, кольори якого захищає 25-річний український нападник Назарій Русин, Майкл Білл заявив про амбіції своєї команди потрапити до зони плей-оф Чемпіоншипу.

Головний тренер Сандерленда, за який виступає Назарій Русин, Майкл Білл ставить мету перед своїми підопічними бути в зоні плей-оф за підсумками регулярного сезону Чемпіоншипу, аби претендувати на вихід в АПЛ.

Наразі спеціаліст задоволений, як команда йде по дистанції.

«Зараз ми знаходимося на шостій позиції, що, я думаю, для такого молодого колективу, як наш, є справді оптимістичним місцем».

Білл вірить в успіх кампанії, попри усі перешкоди, які чекають на Сандерленд у майбутньому.

«Сподіваюся, що ця команда зможе вирости й подарувати вболівальникам ще багато щасливих днів у майбутньому. Оскільки залишилося 20 ігор, ми можемо бути так само оптимістичні, як і всі інші, щодо виходу на позиції плей-оф. Це моя єдина мета зараз», – наводить слова коуча ChronicleLive.

  • Зазначимо, що Сандерленд має 40 очок в активі після 26 проведених матчів у Чемпіоншипі;
  • Колективи, які посядуть два перших місця у таблиці за підсумками сезону напряму вийдуть в АПЛ, а команди, що посядуть позиції з третьої по шосту, розіграють останню путівку у Прем'єр-лігу через плей-оф;
  • Русин в цьому сезоні провів за команду 11 матчів, у яких забив один гол та віддав один асист.