Друг Роналду виніс вирок Зінченку і Ко: журналіст назвав гравця, якого не вистачає Арсеналу для чемпіонства

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
224
0 голосів
Друг Роналду виніс вирок Зінченку і Ко: журналіст назвав гравця, якого не вистачає Арсеналу для чемпіонства
Олександр Зінченко. Фото: Google
Популярний британський телеведучий Пірс Морган, який є прихильником лондонського Арсенала, вважає, що підопічні Мікеля Артети не готові бути чемпіонами Англії в цьому сезоні.

На фоні серії невдач Арсенала («каноніри» не виграють три гри поспіль в АПЛ) на адресу команди Мікеля Артети жорстко висловився одіозний британський ведучий Пірс Морган.

«Над Арсеналом знущаються команди, які зрозуміли, що наш півзахист і атака вельми майстерні, але слабкі у фізичному плані. Нам потрібно більше м'язів. Мені не вистачає Граніта Джака (який перейшов у німецький Байєр, – прим. «СЕ»). 

На жаль, з ментальності наших гравців за останні три тижні стало зрозуміло, що ми не готові виграти чемпіонат», – сказав Морган в інтерв'ю Мirror.

У Великій Британії Пірса Моргана називають не інакше, як персональним журналістом Кріштіану Роналду. Все через те, що він у всьому бачить велич португальця та час від часу тролить його заклятого ворога, аргентинця Ліонеля Мессі

Нагадаємо, що після 19-ти турів Арсенал знаходиться на четвертому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі підопічних Мікеля Артети 40 очок. Відставання від Ліверпуля, який тримається першим, складає п'ять пунктів. 

  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 23-х поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.