Довбик і ще один гравець Роми отримали порцію компліментів в Італії: інших нещадно розкритикували

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
470
1 голос
Довбик і ще один гравець Роми отримали порцію компліментів в Італії: інших нещадно розкритикували
Артем Довбик. Фото: Google
Італійський журналіст Тоні Дамаскеллі поділився думками про виступи нападника національної збірної України Артема Довбика у складі римської Роми у поточному сезоні.

У неділю, 6 жовтня, внічию завершився матч сьомого туру Серії А між Монцою та Ромою (1:1). Єдиний гол римлян забив Артем Довбик забив гол на 61-й хвилині.

Тоні Дамаскеллі зізнався, що вважає українця гарним форвардом.

«Команда шукає свою тактичну ідентичність. На мою думку, у неї дуже сильний нападник. Гол у неділю був прекрасним. Інший м'яч у нього забрали, бо він дуже великий і був на лікоть ближчим до воріт за суперника». 

Також журналіст відзначив гру аргентинця Пауло Дібали.

«У Роми в середині поля дуже хороший, чудовий гравець, і так попереду. Решта залишає мене дуже спантеличеним, захист розчаровує. Мені не подобається Рома, я не ставив її серед тих, хто фінішує в першій п'ятірці чи шістці», – сказав Дамаскеллі у коментарі для Forza Roma.

  • Довбик у сезоні 2024/25 років провів за Рому дев'ять матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українського голеадора у 35 мільйонів євро рівно.
  • На внутрішній арені після семи турів Рома має в активі десять пунктів та займає дев'яту сходинку у турнірній таблиці італійської Серії А.
  • У наступному турі команда Івана Юрича вдома прийматиме чинного чемпіона Італії Інтер. Поєдинок заплановано на 20 жовтня. Початок гри о 21:45 за Києвом.