«Український Скоулз» підписав контракт з Манчестер Юнайтед: хавбек мріє виступати за збірну нашої країни

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
333
1 голос
«Український Скоулз» підписав контракт з Манчестер Юнайтед: хавбек мріє виступати за збірну нашої країни
Бауманн і Скоулз. Колаж: sport-express.ua
Уродженець України Захар Бауманн став повноцінним гравцем легендарного Манчестер Юнайтед. Про підписання угоди хлопець повідомив у своїх соціальних мережах.

Центральний півзахисник Захар (Зак) Бауманн у віці 17 років підписав свій перший професійний контракт з клубом Манчестер Юнайтед, що стало важливим кроком у його кар’єрі. Подробиці домовленостей між гравцем українського походження та «червоними дияволами» наразі не розголошуються.

«Це момент великої гордості для мене та моєї родини – підписання мого першого професійного контракту», – зазначив Бауманн у своєму дописі в Instagram.

Бауманна часто порівнюють з легендою МЮ Полом Скоулзом, і не тільки через рудий колір волосся, а й через схожі функції на полі.

🔥Наші колеги із сайту «Український футбол» детально розібрали кейс Бауманна і чи зможе він посилити юнацьку збірну України.

  • Раніше була інформація, що Захар хоче виступати за збірну України, звідки родом його батьки.
  • Зак є сином українських емігрантів з Коломиї, народився у місті Болтон, Англія, і з самого дитинства займався футболом в академії Манчестер Юнайтед.
  • У складі молодіжних команд Манчестер Юнайтед (U-18 та U-21) він провів 26 матчів, відзначившись двома голами та трьома гольовими передачами.