«Є бажання грати за Україну»: півзахисник Манчестер Юнайтед хоче виступати за команду Реброва

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1224
1 голос
«Є бажання грати за Україну»: півзахисник Манчестер Юнайтед хоче виступати за команду Реброва
Захар Бауманн. Фото: Google
Футбольний журналіст-блогер Володимир Звєров розповів, що півзахисник молодіжної команди Манчестер Юнайтед Захар Бауманн має бажання виступати за збірну України.

Мало хто знає, але у складі Манчестер Юнайтед U-18  виступає виходець з України – Захар Бауманн. За словами Володимира Звєрова, юний півзахисник мріє про виступи у збірній України.

«Нещодавно мені про нього розповів головний тренер юнацької збірної України (U-17) (Олег Кузнецов). Там є підтримка та бажання самого хлопця грати за Україну. У Манчестер Юнайтед підтримують його, якщо Закері (Захар на англійський манер, – прим. «СЕ») викличуть до української збірної.

Він дуже технічний, чудово працює з м'ячем. У цього хлопця високий футбольний інтелект», – розповів Звєров в ефірі Профутбол Digital.

  • У поточному сезоні Захар Бауманн зіграв за Манчестер Юнайтед  U-18 дев'ять поєдинків: один гол.
  • Манчестер Юнайтед U-18 після 14-ти турів має в активі 42 очки та посідає перший щабель в АПЛ U-18 (Північ). Відрив Манчестер Сіті U-18 складає 17 очок.
  • Захар Бауманн – син українських емігрантів з Коломиї, який народився в англійському містечку Болтон та з раннього дитинства перебував в академії Манчестер Юнайтед.