«Додав необхідну дозу небезпеки і темпу»: англійські ЗМІ оцінили гру Мудрика у матчі Челсі в АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
112
2 голоси
«Додав необхідну дозу небезпеки і темпу»: англійські ЗМІ оцінили гру Мудрика у матчі Челсі в АПЛ
Михайло Мудрик та Енцо Мареска. Фото: Google
У поєдинку третього туру англійської Прем’єр-ліги Челсі вдома не зумів переграти Кристал Пелес (1:1). Український вінгер у лондонському дербі мав понад 20 хвилин ігрового часу.

Після розгрому Вулверхемптона у турі номер два (6:2), команда Енцо Марески забуксувала. Посеред тижня сині програли Серветту (1:2) у Лізі конференцій й от, не змогли впоратися із Кристал Пелес, задовільнившись лиши нічиєю (1:1).

Українець Михайло Мудрик знову мав ігровий час, вийшов на заміну на 74 хвилині, але вкотре не зумів відзначитися результативними діями.

Sport-express.ua провів оперативний моніторинг провідних спортивних ЗМІ Великої Британії, виокремивши написане про Михайла Мудрика.

Football London – 6/10

«Не дав бажаного ефекту за трохи менше, ніж 20 хвилин».

Goal – 6/10

«Виглядав яскраво після виходу на заміну. Мудрик зіткнувся з великою кількістю конкурентів у Челсі, але він залишається в обоймі, отримуючи такі епізодичні виступи, як цей».

Givemesport – 6/10

«Додав необхідну дозу небезпеки і темпу, а також заробив кілька фолів у хороших зонах».

Daily Mail – 6/10

«Завжди виглядає захоплююче, коли отримує м'яч, але не завжди виходить вплинути на гру».

  • Після трьох турів Челсі має в активі чотири очки та займає 11 сходинку у турнірній таблиці АПЛ.
  • У наступному турі сині на виїзді зіграють проти Борнмута. Поєдинок відбудеться 14 серпня і розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі у чотирьох поєдинках в усіх офіційних турнірах: одна результативна передача.