«Він розумний і може сам зрозуміти»: Мареска не пояснив Мудрику причину його заміни у матчі АПЛ

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
217
1 голос
«Він розумний і може сам зрозуміти»: Мареска не пояснив Мудрику причину його заміни у матчі АПЛ
Михайло Мудрик та Енцо Мареска. Фото: Getty Images
Головний тренер Челсі Енцо Мареска напередодні матчу-відповіді проти Серветта у фінальному раунді кваліфікації Ліги конференцій висловився про Михайла Мудрика.

У матчі АПЛ Челсі знищив Вулвергемптон з рахунком 6:2, але Мудрик відіграв лише перший тайм, не відзначившись результативними діями.

Мареска розповів, що не пояснював Михайлу причину його заміни.

«Я розмовляв з Михайлом п'ять чи шість разів з початку сезону, який розпочався менш як два місяці тому. Я не розмовляв з Мішею після Вулвергемптона. Він розумний і може сам зрозуміти причину, чому його замінив».

🔥Читайте також: «Ганебно неєфективна гра»: англійські ЗМІ знищили Мудрика після феєричної гри Челсі – українця оцінили «нулем»

Але журналістам Мареска все ж назвав причину зняття Мудрика з гри.

«Це було бажання спробувати щось змінити. Нічого більше. Я був професійним гравцем 20 років. Ти добре знаєш, у більшості моментів, коли тренер міняє тебе. Це тому що, напевно, ти граєш не дуже. Михайло не може цього не розуміти», цитує Мареску  Football London.

  • Сьогодні, 29 серпня, Челсі в гостях зіграє проти Серветта в рамках матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій (першу зустріч Мудрик і Ко виграли із рахунком 2:0).
  • Михайло у цьому сезоні провів два матчі за синіх у всіх турнірах – без результативних дій.