«Ганебно неєфективна гра»: англійські ЗМІ знищили Мудрика після феєричної гри Челсі – українця оцінили «нулем»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
88
1 голос
«Ганебно неєфективна гра»: англійські ЗМІ знищили Мудрика після феєричної гри Челсі – українця оцінили «нулем»
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер національної команди України Михайло Мудрик дізнався вердикт від англійської преси за свою гру у матчі другого тура АПЛ проти Вулверхемптона (6:2).

У неділю, 25 серпня, Челсі українського вінгера Михайла Мудрика в гостях розгромив Вулвергемптон (6:2) у рамках другого туру чемпіонату Англії.

Наш співвітчизник провів на полі лише перший тайм, а потім поступився місцем у складі Педру Нету.

Англійські ЗМІ негативно оцінили виступ Мудрика у цій грі. Але видання Goal просто знищило своєю оцінкою українця – вінгер отримав 0.

Goal – 0/10

Замінили у перерві після ганебно неефективної гри. Не завдав жодного удару, не створив жодного гольового моменту і лише 13 разів торкнувся м'яча. Важко уявити, що Челсі збирається робити з підписанням за 62 мільйони фунтів, враховуючи, що він недостатньо хороший, щоб грати або продати.

90 min – 4/10

Не отримав багато задоволення на лівому фланзі і був замінений у перерві.

Football London – 5/10

Тихо. Зачепилися в перерві. Був замінений у перерві.

The Sun – 5/10

Мареска сказав, що Мудрику потрібен час і тренер, щоб відновити свою кар'єру в Челсі. Але проти «вовків» він не зміг справити враження. Не помітив, як його замінили в перерві матчу на колишню зірку "Вовків" Педро Нето.

  • Челсі після двох проведених матчів посідає сьоме місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи в активі три очки.
  • У четвер, 29 серпня, сині в гостях зіграють проти Серветта в рамках матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій (першу зустріч Мудрик і Ко виграли із рахунком 2:0).