Зінченко дізнався свою роль: названо оптимальний склад Арсенала на новий сезон

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3097
1 голос
Зінченко дізнався свою роль: названо оптимальний склад Арсенала на новий сезон
Олександр Зінченко. Фото: Google
Журналісти з відомого статистичного порталу певні, що у новому сезоні український оборонець лондонського Арсеналу Олександр Зінченко не буде гравцем основного складу «канонірів».

Перспективи Олександра Зінченка в Арсеналі що далі, то туманніші. Принаймні про це можна так говорити з огляду моніторингу ЗМІ з Великої Британії напередодні старту нового сезону в АПЛ.

Річ у тому, що «каноніри» влітку підписали італійського оборонця Рікардо Калафьорі і саме він, а не українець, найпевніше, матиме залізне місце в основі команди Мікеля Артети.

«Підписання Ріккардо Калафьорі з Болоньї не тільки гарантує хорошого партнера для Габріеля в центрі захисту, але й дає Мікелю Артеті ще одну опцію на позиції лівого захисника, адже колишній гравець Болоньї ідеально підходить для схеми з чотирма оборонцями по всій задній лінії», – йдеться в матеріалі порталу Squawka.

Основний склад Арсеналу у сезоні 2024/25 рр. за версією Squawka виглядає так:

  • Олександр Зінченко у минулорічній кампанії загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків: один гол, дві результативні передачі.
  • Першим офіційним матчем для Арсеналу у сезоні 2024/25 рр. стане домашня гра проти Вулверхемптона. Поєдинок у Лондоні відбудеться 17 серпня і розпочнеться о 17:00.