Мудрик зіграв за Челсі у провальному матчі проти Селтіка, англійські ЗМІ знищили українця: «Сильно згас»

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
444
1 голос
Мудрик зіграв за Челсі у провальному матчі проти Селтіка, англійські ЗМІ знищили українця: «Сильно згас»
Михайло Мудрик. Фото: Google
Журналісти з Великої Британії відреагували на гру вінгера лондонського Челсі у товариському поєдинку проти Селтіка (1:4), вкотре захейтивши українця.

Челсі продовжує підготовку до нового сезону, проводячи товарисько-виставкові поєдинки у Сполучених Штатах Америки. У ніч на 28 липня сині розгромно програли шотландському Селтіку.

У грі проти «кельтів» український вінгер синіх Михайло Мудрик відіграв один тайм і результативними діями не відзначився.

Sport-express.ua промоніторив провідні спортивні ЗМІ Великої Британії, виокремивши написане про нашого співвітчизника.

Daily Mail – 5/10

«Одного разу спалахнув з м'ячем зліва, коли вибіг за межі штрафного майданчика і пробив поперек воріт, але в іншому був обмеженим. Замінили в перерві».

The Sun – 5/10

«Кілька проблисків м'яча на лівому фланзі, але в іншому дуже тиха гра, враховуючи, що партнери по команді намагалися знайти Мудрика на хороших позиціях».

Express – 4/10

«Перший вихід на поле у передсезонній підготовці. Мудрик виглядав гостро, коли віддав передачу на хід Нкунку, але сильно згас, коли Челсі зосередив свої зусилля на правому фланзі і недостатньо допомагав Колвіллу в захисті». 

The Сhelsea chronicle – 4/10

«Був досить тихим у перші 15 хвилин гри і так і не ввійшов у гру. Українцю потрібно спробувати включитися в гру так само, як це робить Мадуеке».

  • У своєму наступному товариському матчі у США Челсі зіграє проти мексиканського клубу Америка. Гра відбудеться 1 серпня в Атланті і розпочнеться о 02:30 за Києвом.
  • У сезоні 2023/24 років Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • Згідно прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.
  • У підсумковій таблиці Англійської Прем'єр-ліги за минулий сезон лондонський Челсі фінішував на шостій сходинці й у новій кампанії матиме змогу зіграти в єврокубках – Лізі конференцій.
  • У першому матчі нового сезону в АПЛ сині вдома прийматимуть чинного чемпіона Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться 18 серпня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.