«Зінченка виживають з Арсеналу»: джерело розповіло, чому клуб АПЛ хоче позбутись українця – справа в грошах

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
747
2 голоси
«Зінченка виживають з Арсеналу»: джерело розповіло, чому клуб АПЛ хоче позбутись українця – справа в грошах
Олександр Зінченко. Фото: Google
Відомий вітчизняний футбольний журналіст Ігор Бурбас повідомив останні новини про складну ситуацію гравця збірної України Олександра Зінченка у лондонському Арсеналі.

Олександр Зінченко більше не потрібен лондонському Арсеналу. «Каноніри‎» повідомили нашому співвітчизнику, що він може починати шукати собі новий клуб. Про це розповів Ігор Бурбас.

«Наскільки я розумію, Зінченка виживають з Арсеналу, вже вказуючи на двері, тому що цей сезон для нього був нестабільний в плані травм. За чутками, йому вже сказали шукати новий клуб‎».

Журналіст відзначив, що проблема полягає у високій заробітній платі українця, як гравця ротації.

«‎З того, що я з’ясував, продзвонивши за кордон, у Зінченка дуже завелика зарплата, як для гравця ротації, яким він став у цьому сезоні. Точну суму мені не назвали, але це умовно більше чотирьох мільйонів фунтів», – заявив Бурбас в ефірі юутуб-каналу BurBuzz.

  • У минулому клубному сезоні Зінченко загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків, забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • У підсумковій турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги Арсенал фінішував на другому місці з відставанням від Манчестер Сіті, який став чемпіоном, у два залікових бали.