Зінченка не бачать у старті Арсенала на матч АПЛ: на українця покладають більш важливу місію

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
48
1 голос
Зінченка не бачать у старті Арсенала на матч АПЛ: на українця покладають більш важливу місію
Олександр Зінченко. Фото: Google
Британські журналісти впевнені, що український оборонець Арсенала Олександр Зінченко поєдинок 33-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Астон Вілли розпочне на лаві. Мікель Артета берегтиме його на матч-відповідь 1/4 фіналу ЛЧ проти Баварії.

Наші колеги з Football.london, прогнозуючи стартовий склад лондонського Арсенала на матч 33-го туру АПЛ проти Астон Вілли, не бачать у ньому українського бека «канонірів» Олександра Зінченка.

Аргументи досить прості: Зінченко якісно відіграв з лави у матчі проти Баварії в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (2:2). Тож, Мікель Артета, ймовірно, спробує повторити таку ж комбінацію і в матчі чемпіонату: Ківіор зі старту, Зінченко на заміні.

«Після його другого тайму проти Баварії можна цілком очікувати, що Олександр Зінченко вийде у старті в Мюнхені. Нанси на те, що він вийде в старті двічі за такий короткий проміжок часу, здаються меншими (проти Астон Вілли). Не дивуйтеся, якщо Ківіор збереже своє місце в основі», – йдеться в матеріалі.

Стартовий склад Арсенала на гру проти Астон Вілли за версією Football.london

Воротар: Рая.

Захисники: Томіясу, Саліба, Габріел, Ківіор.

Півзахисники: Парті, Райс, Едегор.

Нападники: Сака, Гаверц, Троссард.

Поєдинок 33-го туру англійської Прем'єр-ліги між Арсеналом та Астон Вілою буде зіграно сьогодні, 14 квітня. Початок гри о 18:30.

  • Олександр Зінченко у нинішньому сезоні зіграв за Арсенал 31 матч в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.