«Був досить тихим проти МЮ, але…»: в Англії спрогнозували, чи вийде Мудрик у старті Челсі втретє поспіль

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
322
1 голос
«Був досить тихим проти МЮ, але…»: в Англії спрогнозували, чи вийде Мудрик у старті Челсі втретє поспіль
Михайло Мудрик. Фото: Google
Сьогодні, 7 квітня, буде зіграно поєдинок 32-го туру англійської Прем'єр-ліги між Шеффілд Юнайтед та лондонським Челсі. На думку британських журналістів, український вінгер синіх Михайло Мудрик гру проти «клинків» розпочне зі старту.

Чекаємо з перших хвилин. Мова про появу Михайла Мудрика у стартовому складі Челсі на поєдинок 32-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Шеффілд Юнайтед. Наші колеги з Великої Британії певні, що Маурісіо Почеттіно знову має надати шанс Мудрику проявити себе зі стартовим свистком.

«Мудрик цілком може розпочати свій третій матч поспіль у Прем'єр-лізі зі старту. Українець був досить тихим проти Манчестер Юнайтед, але буде прагнути створити більшу загрозу проти Шеффілд Юнайтед», – йдеться в матеріалі Football.london.

Стартовий склад Челсі на гру проти Шеффілд Юнайтед за версією Football.london.

Воротар: Петрович.

Захисники: Густо, Дісасі, Чалоба, Кукурелья.

Півзахисники: Кайседо, Фернандес, Палмер, Галлагер, Мудрик. 

Нападник: Джексон.

Після 31-го туру (29 зіграних матчів) Челсі має в доробку 43 очки та займає десятий щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Шеффілд Юнайтед. Поєдинок заплановано на 7 квітня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за Челсі 32 матчі у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.