Мудрик може допомогти топ-клубу виграти чемпіонство АПЛ: думка легенди Челсі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
566
1 голос
Мудрик може допомогти топ-клубу виграти чемпіонство АПЛ: думка легенди Челсі
Михайло Мудрик та Аарон Ван-Біссака. Фото: Google
Колишній захисник лондонських Арсеналу та Челсі Вільям Галлас вважає, що український вінгер синіх Михайло Мудрик краще підійшов би «канонірам» і міг би допомогти команді Мікеля Артети вибороти чемпіонство.

Вільям Галлас висловив досить цікаву думку, а саме, що український вінгер Челсі Михайло Мудрик, який лише в кількох іграх дійсно був у вогні, граючи за синіх в цьому сезоні, куди більше б підійшов іншому гранду з Лондона Арсеналу.

«Я знаю, що Еммануель Петі (теж ексгравець збірної Челсі та Арсенала) говорив, що Михайло Мудрик потенційно може приєднатися до Арсеналу, оскільки він подобається Артеті. Мудрик може добре підійти «канонірам» з його швидкістю і якістю, і саме тому він подобається Артеті.

Я вже говорив, що Арсенал виграє титул наступного року, а не цього, і якщо вони підпишуть Мудрика, це може їм допомогти», – сказав Галлас в коментарі Mirror.

  • Після 31-го туру (29 зіграних матчів) Челсі має в доробку 43 очки та займає десятий щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Шеффілд Юнайтед. Поєдинок заплановано на 7 квітня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за Челсі 32 матчі у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.