«Це не їхня провина»: Зінченко зробив дивну заяву з приводу мовчання щодо війни своїх експартнерів з Уфи

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
90
2 голоси
«Це не їхня провина»: Зінченко зробив дивну заяву з приводу мовчання щодо війни своїх експартнерів з Уфи
Олександр Зінченко. Фото: Google
Оборонець національної збірної України та англійського Арсенала з Лондона Олександр Зінченко розповів про своє ставлення до росіян та зізнався, що мав контакт з громадянами РФ вже після 24 лютого 2022 року.

Олександр Зінченко, який у сезоні 2026/2026 років виступав за російську Уфу, відверто розказав про своє ставлення до росіян і не став приховувати, що підтримує зв'язок з колишніми одноклубниками з Башкорстану.

«З моменту вторгнення дуже мало хто мені писав і надсилав повідомлення, і я не можу їх звинувачувати, тому що це не їхня провина.

Я не можу сказати їм: «Хлопці, виходьте на вулицю і все таке», тому що я знаю, що вони можуть потрапити до в'язниці. Росіяни звикли називати українців своїми «братами» і «сестрами», але вторгнення показало всім нам, українцям, що ми більше не можемо з ними дружити», –  розповів Зінченко в інтерв’ю ВВС.

  • Після перемоги над Лутоном (2:0) Арсенал продовжує посідати перше місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги відповідно. В активі «канонірів» 68 очок. Відрив від Ліверпуля, який тримається другим, складає один пункт.
  • У наступному турі команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Брайтона. Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 30 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.