Арсенал розчарувався в Зінченку? Лондонський клуб побореться з Наполі за талановитого лівого захисника

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
309
1 голос
Арсенал розчарувався в Зінченку? Лондонський клуб побореться з Наполі за талановитого лівого захисника
Ферді Кадіоглу. Фото: Google
Лондонський Арсенал має намір посилити оборонну ланку за рахунок бека Фенербахче Ферді Кадіоглу, який, як і українець Олександр Зінченко, грає зліва в захисті. Також за турком стежать скаути Наполі.

Основний оборонець стамбульського Фенербахче Ферді Кадіоглу, який також має досвід гри і за національну збірну Туреччини, вже влітку може перебратися до лондонського Арсенала або італійського Наполі. Про це повідомляють турецькі спортивні ЗМІ.

«24-річний футболіст, який є лідером за показниками витривалості, працює зі спеціальним тренером для свого фізичного розвитку.

Відомо, що багато команд, особливо лондонський Арсенал і Наполі, постукають у двері Фенербахче по завершенню сезона», – йдеться в повідомленні турецького порталу Trtspor.

Про зацікавленість у послугах Кадіоглу з боку команди Мікеля Артети пишуть і британські ЗМІ.

«Його поточний контракт у турецькому клубі закінчується влітку 2026 року. Тому «канонірам» доведеться зробити переконливу пропозицію, якщо вони серйозно налаштовані підписати Кадіоглу», – йдеться у статті на порталі Оnefootball.

Нещодавно Арсенал повідомив про новий контракт Такехіро Томіясу. Японець, як і Олександр Зінченко є номінально лівим захисником. Тож, чи потрібно Артеті три однопланово захисники, або ж це натяк на трансфер українця? Нині це питання без відповіді.

  • Після 28-ми турів Арсенал займає першу сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. У «канонірів» 64-ри очки в доробку. «Каноніри» мають порівну очок з Ліверпулем, але кращі додаткові показники.
  • На вікенді команда Мікеля Артети зіграє на виїзді проти чинного чемпіона АПЛ Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться 31 березня. Початок гри о 18:30.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 29 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.
  • Ферді Кадіоглу у цьогорічній кампанії провів у складі Фенербахче 41 поєдинок: три голи, чотири асисти.
  • Згідно з прайслистом від Transfermarkt Кадіоглу коштує щонайменше 20 мільйонів євро.