Динамо в очікуванні трансферу: Циганик пророкує перехід українця в топ-клуб АПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1180
2 голоси
Динамо в очікуванні трансферу: Циганик пророкує перехід українця в топ-клуб АПЛ
Ілля Забарний. Фото: Google
Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик висловився стосовно можливого трансферу Іллі Забарного з Борнмута до Ліверпуля, та пояснив, чому такий розвиток подій вигідний Динамо.

Борнмут планує дорого продати Іллю Забарного в один з грандів АПЛ. Раніше була інформація, що українцем цікавиться Ліверпуль.

Ігор Циганик вважає, що Забарний дійсно покине Борнмут влітку, адже зараз грає на високому рівні.

«Так як Забарний грає, на нього претендуватимуть багато клубів АПЛ, але це буде влітку. Ближче до літа ми вже дізнаємося. В залежності, те хто на якому місці фінішує. Але те, що Забарний не залишиться у мене 80%».

Журналіст заявив, що Динамо може заробити на переході українця, адже отримає від майбутнього продажу Іллі четверту частину суми.

«Хочу ще сказати, що 25% від наступного продажу дістанеться київському Динамо, яке може заробити дуже добре заробити на Забарному, оскільки ціна на цього футболіста буде дуже й дуже серйозному», – сказав Циганик в ефірі телеграм-каналу «Football Hub».

  • Після 28-ми турів Борнмут має в активі 35 залікових балів та займає 13-й щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі «вишні» вдома прийматимуть ліверпульський Евертон. Поєдинок, який має стати українським дербі в УПЛ між Забарним та Миколенком, заплановано на 30 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Ілля Забарний в поточному сезоні провів за Борнмут 33-ри поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українського центрального захисника в 25 мільйонів євро. Контракт Забарного з Борнмутом чинний до 30 червня 2028 року.