Челсі планує чистку складу та продаж гравців до Саудівської Аравії: чи варто хвилюватися Мудрику

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
76
0 голосів
Челсі планує чистку складу та продаж гравців до Саудівської Аравії: чи варто хвилюватися Мудрику
Михайло Мудрик, Фото: Google
Лондонський Челсі планує влаштувати чистку складу в літнє трансферне вікно. Стало відомо, кого з гравців клуб може продати.

Челсі планує літній розпродаж гравців.

Власник «синіх» Тодд Боелі нещодавно здійснив поїздку до Саудівської Аравії, де провів зустріч із міністром спорту країни та саудівським футбольним директором професійної ліги Майклом Еменало.

Боелі намагався домовитися про продаж гравців у літнє трансферне вікно, повідомляє The Telegraph.

Українцю Михайлу Мудрику не варто хвилюватися – йшлося про Ромелу Лукаку, Кепу Аррісабалагу, Рахіма Стерлінга, Марка Кукурелью, Армандо Бройю та Трево Чалобу.

Челсі потрібно усунути дефіцит у бюджеті на 105 мільйонів євро, а Саудівська Аравія вважається найбільш перспективним варіантом для переговорів про продаж.

  • Раніше лондонський клуб продавав до Саудівської Аравії Н'Голо Канте (Аль-Іттіхад), Каліду Кулібалі (Аль-Хіляль) та Едуара Менді (Аль-Ахлі).
  • Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 29 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі. Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
  • Раніше Мудрик забив у матчі з Ньюкаслом через п’ять хвилин після виходу на заміну.
  • Після 28-му турів Челсі займає 11-те місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. У наступному турі команда вдома прийматиме Бернлі 30 березня.