Ньюкасл та Баварія хочуть купити Зінченка: Арсенал вивісив цінник на гравця збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
794
3 голоси
Ньюкасл та Баварія хочуть купити Зінченка: Арсенал вивісив цінник на гравця збірної України
Олександр Зінченко. Фото: Google
Захисник національної збірної України Олександр Зінченко, який нині захищає кольори лондонського Арсеналу, може продовжити кар'єру у складі мюнхенської Баварії або Ньюкасла. Щоправда, ціна на українця кусюча – 45 млн.

На Олександра Зінченка претендують найбагатший клуб англійської Прем’єр-ліги Ньюкасл та найтитулованіший клуб Німеччини Баварія.

За інформацією порталу FootballTransfers, Арсенал не проти відпустити українця, але хоче за свого лівого захисника 45 мільйонів євро.

В Баварії в Зінченку вбачають заміну Альфонсо Девісу, який, схоже, влітку все ж перейде до мадридського Реалу.

Після розгрому Шеффілд Юнайтед у 27-му турі (6:0) Арсенал закріпився на третій позиції в турнірній таблиці АПЛ. У «канонірів» 61-е очко в доробку. Відставання від Ліверпуля, який йде першим у чемпіонських перегонах, складає два пункти. 

  • У наступному турі команда Мікеля Артети зіграє вдома проти Брентфорда. Поєдинок заплановано на 9 березня. Початок гри о 19:30.
  • Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.