Українське дербі в АПЛ: які оцінки отримали Мудрик та Ярмолюк за матч Челсі та Брентфорда в чемпіонаті Англії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
229
1 голос
Українське дербі в АПЛ: які оцінки отримали Мудрик та Ярмолюк за матч Челсі та Брентфорда в чемпіонаті Англії
Михайло Мудрик. Фото: Google
У поєдинку 27-го туру АПЛ лондонські Брентфорд та Челсі не виявили сильнішого та розписали результативну нічию (2:2). Українські легіонери Єгор Ярмолюк та Михайло Мудрик провели на полі вісім та 27 хвилин відповідно й отримали однакові бали.

Напередодні, 2 березня, відбувся поєдинок 27-го туру Англійської Прем'єр-ліги між Брентфордом  та Челсі. У лондонському дербі, яке пройшло на стадіоні «Брентфорд Комм'юніті» команди сильнішого не виявили і розійшлися мировою (2:2). 

Українські легіонери Брентфорда та Челсі Єгор Ярмолюк та Михайло Мудрик відповідно участь у звітному поєдинку прийняли, однак мали обмежену кількість ігрового часу і результативними діями не відзначилися.

Ярмолюк з'явився на полі аж на 87 хвилині, Мудрик трохи раніше – на 71-й.

Статистичний портал WhoScored виставив українським легіонерам Брентфорда та Челсі Ярмолюку та Мудрику майже однакові бали: 6.1 отримав Єгор, 6.2 Михайло.

  • Після 27-му турів Брентфорд займає 15-ту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в доробку 26 очок. Челсі з 36-ма заліковими балами тримається на 11 позиції.
  • У наступному турі сині вдома приймуть Ньюкасл. Поєдинок заплановано на 11 березня. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • «Бджоли» в турі номер 28 у ще одному лондонському дербі поміряються силами з Арсеналом. Матч заплановано на 9 березня. Стартовий свисток прозвучить о 19:30.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 28 матчів у всіх офіційних турнірах: п'ять голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
  • Єгор Ярмолюк в поточному сезоні зіграв за Брентфорд у 19-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 19-річного українця у 2,5 мільйони євро.