«Мудрик плакав»: джерело розповіло, як відреагував вінгер збірної України на трансфер до Челсі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
190
1 голос
«Мудрик плакав»: джерело розповіло, як відреагував вінгер збірної України на трансфер до Челсі
Півзахисник національної збірної України Михайло Мудрик у сльозах розмовляв телефоном з керівництвом лондонського Арсеналу й просив босів «канонірів» щось зробити, коли стало зрозуміло, що його трансфер на межі зриву.

Виявляється, Михайло Мудрик глибоко нещасливий у Челсі! І можливо саме в цьому варто шукати причину того, що українець ніяк не може заграти за команду Маурісіо Почеттіно.

За інформацією Х-акаунту CentreGoals, Мудрик минулоріч у сльозах розмовляв по телефону з керівництвом Арсеналу й, ніби, просив босів «канонірів» щось зробити, коли стало зрозуміло, що його трансфер у стан цієї команди з Шахтаря зривається. Розмова Мудрика з керівниками Арсеналу відбулася дорогою до аеропорту.

Нагадаємо, що на минулому тижні Челсі мав нагоду вибороти перший трофей в сезоні, але у фіналі Кубка ліги програв Ліверпулю (0:1).

Сьогодні ж, 28 лютого, Челсі в 1/8 фіналу зійдеться проти представника Чемпіоншипу Лідса.

На внутрішній арені Челсі, маючи в активі 35 очок, займає 11-й щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Брентфорда. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 26 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.