«Для мене це несправедливо»: тренер Мудрика заявив про тиск футбольного суспільства на Челсі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
149
0 голосів
«Для мене це несправедливо»: тренер Мудрика заявив про тиск футбольного суспільства на Челсі
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно вважає, що лондонська команда піддається невиправданій критиці через великі витрати на трансферному ринку.

Маурісіо Почеттіно заявив, що футбольне суспільство несправедливо критикує лондонський Челсі через великі витрати на трансфери:

«Ніхто не говорить нічого поганого про Ліверпуль чи Манчестер Сіті. Якщо ти виграв, то виграв, якщо програв, то програв, це нормально. Нічого не відбувається. Але в Челсі все зовсім по-іншому через тиск одного мільярда фунтів, витрачених на команду. Для мене це несправедливо, але, кажучи це, я приймаю думку інших.

Це мій погляд. Коли нові власники прийшли з намірами, вони хотіли побудувати щось відмінне від минулого. Це те, що ми повинні розуміти. Ми є частиною цієї структури, яка хоче рухатися вперед, цього проєкту, але він лише на початку», – сказав Почеттіно в коментарі для The Telegraph.

  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Брентфорда. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри – о 17:00.
  • Сьогодні, 28 лютого, Челсі зіграє поєдинок 1/8 фіналу Кубка Англії проти Лідса. Гра розпочнеться о 21:30.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 26 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Маурісіо Почеттіно очолив Челсі влітку 2023 року і підписав контракт до завершення сезону 2024/25.