Юний фанат проявив неповагу до Мудрика: фото ганебної поведінки хлопчика на матчі Челсі та Ліверпуля

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1019
3 голоси
Юний фанат проявив неповагу до Мудрика: фото ганебної поведінки хлопчика на матчі Челсі та Ліверпуля
Михайло Мудрик. Фото: Google
Михайло Мудрик вкотре став жертвою булінгу з боку вболівальників Челсі. Під час фіналу Кубка англійської ліги українцеві показав середній палець хлопчик-фанат синіх.

Напередодні, у фінальні Кубка англійської ліги Челсі програв Ліверпулю, пропустивши гол від Вірджила ван Дейка у другому екстра-таймі (0:1).

Український вінгер синіх Михайло Мудрик, розпочав поєдинок проти червоних на лаві для запасних і з'явився на полі лише на 90-й хвилині, замінивши Ніколя Джексона.

Наш співвітчизник жодними результативними діями не відзначився, але знову став жертвою булінгу. 

В одному з епізодів, коли Мудрик готувався подати із кутового, юний фанат Челсі показав йому середній палець.

Нагадаємо, що на внутрішній арені Челсі, маючи в активі 35 очок, займає 11-й щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Брентфорда. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Серед тижня Челсі також зіграє матч 1/8 фіналу Кубка Англії проти Лідса. Гра відбудеться 28 лютого і розпочнеться о 21:30.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 26 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.