Клопп оголосив, що покине Ліверпуль: шокуюча заява від культового тренера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
327
0 голосів
Клопп оголосив, що покине Ліверпуль: шокуюча заява від культового тренера
Юрген Клопп. Фото: Google
Легендарний німецький тренер Юрген Клопп оголосив, що залишить англійський Ліверпуль після закінчення сезону. Фахівець провів у команді дев’ять років.

Сьогодні, 26 січня, Ліверпуль оголосив несподівану новину. Головний тренер «мерсисайдців» Юрген Клопп йде зі своєї посади по завершенню цього сезону. 

Такі сумні новини 56-річний наставник повідомив у спеціальному зверненні до вболівальників команди.

«Я розумію, що це шок для багатьох людей у цей момент, коли ви чуєте це вперше, але, очевидно, я можу це пояснити – або принаймні спробувати пояснити».

Але тренер заявив, що в нього закінчуються сили і він більше не може працювати на належному рівні.

«Це означає, що у мене, як це сказати, закінчується енергія. Зараз у мене немає проблем. Очевидно, що я вже давно знав, що мені доведеться оголосити про це одного разу, але зараз я абсолютно в порядку. Я знаю, що не можу виконувати роботу знову і знову, і знову, і знову», – сказав Клопп.

Разом із німецьким фахівцем із клубу підуть і його асистенти. Пеп Лейндерс має намір почати самостійну кар'єру.

  • Нагадаємо, що німецький фахівець був призначений головним тренером Ліверпуля 8 жовтня 2015 року. 
  • Під його керівництвом англійський клуб виграв Лігу чемпіонів, АПЛ, клубний чемпіонат світу, Кубок Англії, Кубок англійської ліги, Суперкубок УЄФА, а також Суперкубок Англії.
  • Також Юрген працював у Німеччині, де очолював дортмундську Борусію, з якою двічі виграв Бундеслігу та діставався фіналу Ліги чемпіонів, та Майнц.