Манчестер Сіті – Евертон: англійські ЗМІ оцінили гру Миколенка проти чемпіонів АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
519
0 голосів
Манчестер Сіті – Евертон: англійські ЗМІ оцінили гру Миколенка проти чемпіонів АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: Google
Британські журналісти відреагували на фіаско Евертона у поєдинку 24-го туру АПЛ проти Манчестер Сіті (0:2). Дістав порцію критики, мінімальну, і український бек «ірисок» Віталій Миколенко.

Жодного хейту. Все, як-то кажуть – по-ділу. Мова про реакцію наших колег з Великої Британії на гру українського оборонця Евертона Віталія Миколенка в поєдинку 24-го туру англійській Прем'єр-ліги проти Манчестер Сіті (2:0).

Sport-express.ua промоніторив британські ЗМІ, відібравши написане про Віталія Миколенка.

Liverpool Еcho – 7/10

«Дисципліновано захищаючись від блискучих пальців ніг Філа Фодена, він зберіг свою форму до того, як його команда була розгромлена в середині поля».

Goodison news – 6/10

«Миколенку вдалося опинитися на кількох хороших атакувальних позиціях у перших обмінах.

Українець багато працював у боротьбі за м'яч і мав справу з Філом Фоденом, але не мав великого впливу, особливо після того, як вийшов Кайл Вокер».

90min – 6/10

«Найбільш охоче проникав в останню третину, проповзаючи вперед щоразу, коли траплялася нагода».

Не здобувши жодного пункту в поєдинку проти Манчестер Сіті, Евертон з 19-ма заліковими пунктами так і лишився у зоні вильоту – на 18-й сходинці.

  • У наступному турі підопічні Шона Дайча на «Гудісон Парк» прийматимуть лондонський Кристал Пелес. Поєдинок заплановано на 19 лютого. Початок гри о 22:00.
  • Віталій Миколенко у поточному сезоні провів за Евертон 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, один автогол.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в 28 мільйонів євро.