Пушич відреагував на розгром від Аталанти і сказав всю правду: головний тренер Шахтаря назвав причину поразки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
229
2 голоси
Пушич відреагував на розгром від Аталанти і сказав всю правду: головний тренер Шахтаря назвав причину поразки
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич розібрав поразку в домашньому матчі від Аталанти (0:3) у рамках другого туру загального етапу Ліги чемпіонів.

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич назвав причини поразки у грі з Аталантою (0:3) в другому турі Ліги чемпіонів.

Пушич наголосив, що суперник був надто сильним, а «гірники» не зуміли нічого витиснути із передумов, які були для взяття воріт.

«Ми протистояли команді, яка для мене є однією з найкращих у Європі за особливостями гри. Це фізично дуже сильна та досвідчена команда. Проте я вважаю, що в перші 20 хвилин ми мали кілька перспективних ситуацій, щоб зробити більше, ніж змогли. Потрібно забивати, якщо хочеш виграти. Але не змогли».

Особливо тренер наголосив на нереалізованому гольовому моменті Юхимом Коноплею в дебюті другого тайму.

«Коли забиваєш такому сильному супернику, – ти отримуєш нову енергію. Але, на жаль, помітна різниця у рівні. Ми втратили свій шанс, через 30 секунд забили опоненти. Вони карають за кожну ситуацію. Усе могло змінитися, це був для нас шанс, аби змінити гру, на жаль, ми не забили».

Все ж переламним моментом протистояння коуч назвав перший пропущений гол після стандарту.

«Коли ти пропускаєш гол проти такої команди зі стандарту, відігратися дуже важко. Повторюся: дуже важко грати проти Аталанти, тож ми зробили все в першому таймі, зробили все в другому таймі, але цього просто було недостатньо у випадку з таким суперником», – наводить слова Пушича клубна пресслужба.