«Він ветеран і легенда Динамо, але зараз йому треба сидіти в запасі»: Ярмоленко почув невтішний вердикт

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1305
3 голоси
«Він ветеран і легенда Динамо, але зараз йому треба сидіти в запасі»: Ярмоленко почув невтішний вердикт
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер київського Динамо та жива легенда столичного клубу Йожеф Сабо поділився очікуваннями від гри-відповіді між Зальцбургом та столичним грандом у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Йожеф Сабо не вірить у диво, тобто у те, що команда Олександра Шовковського зуміє відіграти два м’ячі різниці у матчі-відповіді проти австрійського Зальцбургу.

Один з аргументів Йожефа Йожефовича – беззуба атака біло-синіх і відсутність справжнього лідера, яким протягом багатьох років був Андрій Ярмоленко, котрий, на думку фахівця, вже давно не той.

«У Ярмоленка було три хороших моменти, а він їх профукав. Я розумію, що він – ветеран і легенда Динамо, але зараз йому треба сидіти в запасі і виходити за хвилин 15-20 до кінця матчу. Ну так не можна! На нього грають, створюють моменти, а він їх не використовує. Андрій уже втратив швидкість та інші свої якості», – розповів Сабо в інтерв'ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що у першому матчі Динамо програло Зальцбургу із рахунком (0:2).

  • Поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25 рр. між Зальцбургом та Динамо буде зіграно завтра, 27 серпня. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • З букмекерськими котируваннями на протистояння «червоних биків» та біло-синіх можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ, а де можна буде переглянути трансляцію із Зальцбурга наживо натиснувши ТУТ.