Зальцбург – Динамо: хто фаворит у матчі-відповіді фінальної кваліфікації ЛЧ та які шанси на гол у Ярмоленка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
624
2 голоси
Зальцбург – Динамо: хто фаворит у матчі-відповіді фінальної кваліфікації ЛЧ та які шанси на гол у Ярмоленка
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
27 серпня, буде зіграно матч-відповідь плей-оф кваліфікації ЛЧ між Зальцбургом та київським Динамо. Букмекери вже визначилися з фаворитом та аутсайдером, а Sport-express.ua аналізує лінію.

Завтра, у вівторок, 27 серпня, відбудеться другий поєдинок вирішальної кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25 років між австрійським Зальцбургом та київським Динамо.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Ред Булл Арена» у Зальцбурзі.

⏰ Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet вже проаналізували шанси обох команд на успіх у грі-відповіді та визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це команда Пепейна Лейндерса.

Коефіцієнти на матч Зальцбург VS Динамо:

  • Перемога Зальцбургу – 1.61
  • Нічия – 4.40
  • Перемога Динамо – 5.50

На рахунок ставок на прохід однієї з команд до групового етапу Ліги конференцій за підсумками двох поєдинків, то шанси Динамо, зважаючи на поразку у першій грі (0:2), виглядають фантастичними.

  • Прохід Зальцбургу – 1.04
  • Прохід Динамо – 11.00

Якщо говорити про результативність поєдинку, то аналітики впевнені, що гра у Зальцбургу своріш за все має потішити голами. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.63.

  • Варто звернути увагу і на індивідуальні розклади, згідно із якими найбільше шансів відзначитися голом має івуарійський нападник Зальцбургу Карім Конате   2.20. 
  • Якщо ж говорити про динамівців, то найменший коефіцієнт на голи стоїть навпроти прізвищ форварда біло-синіх Владислава Ваната – 3.50 та лідера киян Андрія Ярмоленка  – 4.50.