«Аж мурашки по шкірі»: Мілевський здивував прогнозом на матч Зальцбург – Динамо і висловився про одного гравця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4267
8 голосів
«Аж мурашки по шкірі»: Мілевський здивував прогнозом на матч Зальцбург – Динамо і висловився про одного гравця
Артем Мілевський. Фото: Інстаграм
Колишній нападник Динамо Артем Мілевський висловився про поразку біло-синіх від Зальцбурга (0:2) у рамках першого домашнього матчу раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Ексфорвард Динамо Артем Мілевський в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua розповів, що дивився перший поєдинок киян із Зальцбургом (0:2) в раунді плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Ми дивилися цей матч великою компанією і дуже вболівали за Динамо. Трохи не пощастило, що не використали свої моменти».

Колишній футболіст, попри складну ситуацію для підопічних Олександра Шовковського, вірить в їхній прохід, та навіть готовий поставити на це власні гроші.

«Скажу вам по секрету, я поставлю гроші на прохід киян. Я вірю в успішний результат і буду вболівати до кінця. Дуже хочеться почути гімн Ліги чемпіонів на матчах Динамо на груповому етапі, щоб [Андрій] Ярмоленко – капітан. Ух! Аж мурашки по шкірі».

Мілевський відзначив літню трансферну кампанію Динамо.

«Динамо добре посилилося в цьому сезоні. [Олександр] Піхальонок сильно виступає. Ми обов'язково поборемося із Зальцбургом».

Наостанок легенда відповів на питання чому в цьому сезоні так блідо грає нападник Владислав Ванат (два голи і два асисти у шести матчах).

«Я б не сказав, що слабенько. Пора вже мені приїхати до нього привітатися і дати кілька настанов (сміється, – прим. SE). Що саме? Це вже секрет», – сказав Мілевський.

  • Нагадаємо, що матч-відповідь між Динамо та Зальцбургом пройде 27 серпня;
  • Мілевський виступав за біло-синіх з 2002 по 2013 рр. (274 зустрічі, 86 забитих м'ячів та 54 результативні передачі).