«Повернулося те, що було при Луческу»: Федорчук назвав динамівця, який має подумати про своє місце в футболі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
18659
4 голоси
«Повернулося те, що було при Луческу»: Федорчук назвав динамівця, який має подумати про своє місце в футболі
Денис Попов. Фото: ФК Динамо (Київ)
Футбольний тренер та експерт Олег Федорчук звинуватив захисника Дениса Попова у першому пропущеному голі Динамо від Зальцбурга (0:2) в першому домашньому матчі в рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Відомий тренер Олег Федорчук в інтерв’ю сайту «Український футбол» детально розібрав виступ оборонця Дениса Попова у першому матчі Динамо проти Зальцбурга (0:2) в раунді плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Експерт поставив Попову оцінку 5.0/10, а портал Flashscore – 6.8/10.

«Перший м'яч на совісті Попова. Він дуже нервував. Мені здавалося, що він вже став іншим гравцем при Шовковському, але в цій грі повернулося все те, що було при Луческу, коли Денис нервував, дуже багато помилявся, був емоційний та дещо самовпевненим».

🔥Відео першого пропущеного голу Динамо🔥

Федорчук пояснив, як мав діяти захисник.

«Попов думав, що, високо піднявшись, забере м'яч. Це була велика помилка. Треба було просто тримати свою позицію й чекати. Якщо ти, центральний захисник, не встигаєш, не маєш права кидати свою зону, а повинен зустрічати суперника обличчям до нього, щоб контролювати перебіг подій у різних варіантах».

Тренер назвав головну помилку гравця.

«А Денис кинувся вперед, оголивши величезну зону. Для суперників це як «ласкаво просимо».

Спеціаліст підкреслив, що подібні погрішності Попов допускає регулярно.

«Це не вперше Попов провалив гру. Він уже не юний футболіст, але робить елементарні позиційні помилки та приймає невірні рішення. Йому треба дуже задуматися про свою гру та діяльність у футболі», – сказав Федорчук.

Нагадаємо, матч-відповідь у Зальцбургу відбудеться 27 серпня о 22:00 за Києвом.