«Хвилювання є, але…»: Ярмоленко порівняв гру Динамо проти Зальцбурга у відборі ЛЧ із матчами Євро

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
727
1 голос
«Хвилювання є, але…»: Ярмоленко порівняв гру Динамо проти Зальцбурга у відборі ЛЧ із матчами Євро
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Лідер київського Динамо Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від першого поєдинку заключної кваліфікації Ліги чемпіонів проти Зальцбурга.

Хвилювання є, але ніжки ні в кого не трусяться. Андрій Ярмоленко запевнив, що він та його партнери по Динамо зроблять все можливе аби завтра подужати австрійський Зальцбург.

«Ми усі розуміємо, наскільки важливою буде завтрашня гра – так само важлива, як і поєдинки на чемпіонаті Європи. Тому хвилювання є, але воно від того, що попереду важлива гра для футболістів, уболівальників, клубу загалом. Готуємося у нормальному, звичному режимі. Найголовніше завтра віддати усі сили на футбольному полі та показати усе, що можемо», – цитує Ярмоленка пресслужба Динамо.

🔥Читайте також: Динамо – Зальцбург: де та коли дивитися матч плей-оф кваліфікації ЛЧ, хто фаворит і які шанси на гол у Ваната

Цікаве передматчеве інтерв’ю до гри Динамо – Зальцбург нашим колегам з сайту «Український футбол» дав культовий нападник біло-синіх Олег Протасов.

  • Перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом заплановано на завтра, середу 21 серпня.
  • Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.