Динамо на замітку: тренер Зальцбурга розкрив Шовковському два слабких місця своєї команди

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
151
1 голос
Динамо на замітку: тренер Зальцбурга розкрив Шовковському два слабких місця своєї команди
Твенте – Зальцбург. Фото: Google
Головний тренер суперника Динамо Зальцбурга Пепейн Лейндерс прокоментував нічию своєї команди з Твенте в матчі-відповіді третього кваліфікаційного рануда ЛЧ (3:3).

Вчора, 14 серпня, Динамо обіграло Рейнджерс (2:0), а Зальцбург зіграв внічию з Твенте (3:3), але за сумою двох матчів український клуб та австрійський пройшли далі і тепер зустрінуться у вирішальній битві за місце в основному раунді Ліги чемпіонів.

Пепейн Лейндерс відзначив, що його команда має проблеми з грою при стандартних положеннях. Відзначимо, що Зальцбург двічі пропустив після розіграшу кутових у грі з Твенте.

«Я ще не розмовляв з аналітиками щодо стандартів, але вони безумовно незадоволені. Ми маємо це проаналізувати. Ми провели неймовірний перший тайм. Голи вийшли божевільними, команди дійсно показали хороший футбол». 

Також фахівець не приховує, що фізичні кондиції його команди не найвищому рівні.

«Початок у нашому виконанні, те, як ми шукали вільних гравців, як працював наш контрпресинг, як ми справлялися з їхніми довгими передачами – це було чудово. 

Але в останні 20 хвилин ми дуже втомилися. Ми так сильно втомилися!», – цитує Лейндерса Kurier. 

  • Перший матч із Зальцбургом Динамо зіграє на номінально домашньому полі 20 серпня. Поєдинок-відповідь у Австрії відбудеться 27 серпня.
  • Кияни вже точно гарантували собі місце у основному етапі Ліги Європи.