«Що Україна зробила щодо агресії НАТО проти Сербії?»: гендиректор Партизана жорстко відповів Шовковському

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
172
1 голос
«Що Україна зробила щодо агресії НАТО проти Сербії?»: гендиректор Партизана жорстко відповів Шовковському
Мілош Вазура. Фото: Google
Гендир сербського Партизана Мілош Вазура відреагував на слова головного тренера Динамо Олександра Шовковського про скасування всіх офіційних заходів перед грою з його клубом, пригадавши військову операцію НАТО проти Югославії.

Мілош Вазура жорстко парирував Олександру Шовковському, який ще напередодні першої гри другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти Партизана (6:2) коректно попередив про скасування всіх офіційних заходів.

Причина – участь сербської команди на «Братському кубку» у Москві.

«Чим завдячувати такій неспортивній поведінці? Наша країна не відмовилася від визнання територіальної цілісності цієї країни (України). Ми маємо поставити питання: «Що Україна зробила щодо агресії НАТО проти нашої країни, що ми маємо робити і як на це відповідати?»

Використав Вазура і слова з методичок Кремля про «спорт поза політикою». 

«Чому це поширюється на спортивні майданчики? Цьому не місце у спортивних змаганнях. Сербія послідовно тримається осторонь усіх військових конфліктів і наполегливо проповідує мир», – сказав Вазура в інтерв’ю сербському виданню «Спортски Журнал».

Бомбардування Югославії силами НАТО – військова операція блоку НАТО проти Союзної Республіки Югославія в період з 24 березня по 10 червня 1999 року, що стала завершальним етапом Косовської війни.

▶️  Відео голів у поєдинку Динамо – Партизан дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Поєдинок-відповідь між Партизаном та Динамо буде зіграно у наступну середу, 31 липня, в столиці Сербії Белграді.
  • Початок матчу, який пройде за порожніх трибун, заплановано на 21:00 за київським часом.