«Для нас велика честь‎»: суперник Динамо зашкварився планами з поїздкою до Росії на товариський турнір

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
499
2 голоси
«Для нас велика честь‎»: суперник Динамо зашкварився планами з поїздкою до Росії на товариський турнір
Партизан. Фото: Google
Партизан, який є суперником київського Динамо у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів, зіграє на товариському турнірі у Росії «Братський кубок‎».

Сербський Партизан зашкварився, заявивши, що прийме участь у товариському турнірі «Братський кубок‎», який пройде у Москві.

Змагання триватиме з 3 по 7 липня. Крім суперника Динамо у відборі до Ліги чемпіонів, у Росії на цьому змаганні зіграють московські Динамо та ЦСКА, а також сербський ОФК.

Головний тренер Партизану Олександр Станоєвич заявив, що для його команди велика честь зіграти на цьому турнірі, а також наголосив, що серби і росіяни – братські народи.

«Для нас велика честь бути частиною цього турніру. У нас сильні матчі та суперники, і ми побачимо, де ми зараз перед Лігою чемпіонів та Суперлігою Сербії. Звісно, це особливі матчі для нас, що ми граємо із нашими братами. 

Ми повинні знати, що ми можемо зробити проти таких команд, бо на нас чекають подібні команди. Я радий побачити, що нам зараз потрібно», – заявив Олександр для пресслужби клубу.

  • Динамо зіграє два поєдинки проти Партизану в рамках другого раунду кваліфікації до Ліги чемпіонів 23 та 31 липня.
  • До цього матчі кияни будуть готуватися на зборах у Австрії, де зіграють мінімум три товариські: Падерборн (10.07), Шальке (13.07) та Брондбю (14.07).