«Ви ніколи не дізнаєтеся, що відбувається в роздягальні Динамо»: Шовковський – про заміни у грі з Партизаном

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
146
2 голоси
«Ви ніколи не дізнаєтеся, що відбувається в роздягальні Динамо»: Шовковський – про заміни у грі з Партизаном
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський прокоментував підсумок поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти Партизана (6:2), зокрема пояснивши деякі заміни.

Не дивлячись на розгром Партизана (6:2), Олександр Шовковський досить стримано відреагував на феєричну перемогу своїх підопічних.

«Відразу хочу наголосити, що завдання ще не вирішене. Є ще матч-відповідь, тож будемо продовжувати готуватися до нього в тому ж напрямку, що й до цієї гри. Будемо дивитися та розбирати перший матч, аналізувати власні помилки, без яких футболу не буває».

Також наставник біло-синіх розповів, чому навіть до заявки на поєдинок не потрапив ключовий захисник його команди Олександр Тимчик.

«На жаль, ще під час зборів він отримав травму й зараз відновлюється. Він із нами, тож чекаємо, коли Олександр зможе приступити до повноцінних тренувань. Поки що він працює індивідуально».

Натомість прямої відповіді на питання, чому він, Шовковський, замінив у перерві Олександра Караваєва, журналісти не почули.

«По-перше, ви ніколи не дізнаєтеся, що відбувається в нашій роздягальні. По-друге, я відчув, що треба зробити цю заміну», – цитує Шовковського пресслужба Динамо.

  • Поєдинок-відповідь між Партизаном та Динамо буде зіграно у Белграді 31 липня.
  • Початок матчу, який пройде за порожніх трибун, заплановано на 21:00 за київським часом.