Динамо не робило заяв щодо поїздки Партизана до Москви на товариський турнір: Шовковський пояснив позицію клубу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
146
1 голос
Динамо не робило заяв щодо поїздки Партизана до Москви на товариський турнір: Шовковський пояснив позицію клубу
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський озвучив позицію клубу щодо дій суперника біло-синіх у Лізі чемпіонів Партизана, який їздив на росію, де брав участь у товариському турнірі.

Під час регламентної пресконференції, яка передує грі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Динамо та Партизаном, головний тренер киян Олександр Шовковський одразу ж пояснив позицію клубу щодо свого майбутнього суперника не у спортивній площині.

«Ми спеціально не робили жодних публічних заяв з цього приводу, щоб не розпалювати ворожнечу перед матчем. Але враховуючи усі вищезгадані обставини, ми вимушені відмовитися від усіх офіційних заходів. 

Наша позиція базується виключно на діях ФК Партизан, який поїхав на цей турнір до країни, яка атакує та вбиває громадян нашої країни. Ми вважаємо ці дії недружніми стосовно нашого клубу і нашої країни», – наводить слова Шовковського пресслужба київського ФК.

  • Першу гру між Динамо та Партизаном буде зіграно найближчого вівторка, завтра, 23 липня. Початок гри, яка пройде у польському місті Люблін, о 21:00 за київським часом.
  • Поєдинок-відповідь заплановано на 31 липня. Гра в Белграді має розпочатися о 21:00.
  • Де можна буде переглянути гру між Динамо та Партизаном наживо дізнавайтесь за ПОСИЛАННЯМ. Також Sport-express.ua проаналізував у букмекерську лінію на цей матч.