Динамо – Партизан: аналітики визначилися з фаворитом матчу кваліфікації ЛЧ, які шанси на гол у Ваната

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
556
1 голос
Динамо – Партизан: аналітики визначилися з фаворитом матчу кваліфікації ЛЧ, які шанси на гол у Ваната
Гравці Динамо. Фото: ФК Динамо (Київ)
23 липня буде зіграно перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським Динамо та Партизаном. Букмекери вже визначилися з фаворитом гри, а Sport-express.uа аналізує лінію.

Завтра, у вівторок, 23 липня, відбудеться поєдинок другого кваліфікаційного раунду ЛЧ сезону 2024/25 рр. між київським Динамо та сербським Партизаном з Белграда.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Арена Люблін» у польському місті Люблін.

⏰ Гра розпочнеться о 21:00 за Києвом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд на успіх та вже визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це команда Олександра Шовковського.

Коефіцієнти на матч Динамо VS Партизан:

  • Перемога Динамо – 1.68
  • Нічия – 3.95
  • Перемога Партизану – 5.40

Варто також звернути увагу і на ставку щодо проходу команд до наступного раунду (за результатами двоматчевого протистояння).

  • Прохід Динамо – 1.54
  • Прохід Партизана – 2.51

Що стосується результативності поєдинку, то аналітики впевнені, що гра у Любліні найпевніше потішить фанів чималою кількістю голів. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає солідні 1.92.

На рахунок індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом (більше 0,5) має нападник Динамо Владислав Ванат – 2.50.

  • Де можна буде переглянути гру між Динамо та Партизаном наживо дізнавайтесь за ПОСИЛАННЯМ.